Over Mij

Wie houdt er nu niet van reizen en is het de drang naar het onbekende die ervoor zorgt dat we ons steeds weer willen gaan naar plekken die tot onze verbeelding spreken. Voor mij is het reizen naar vooral het Oosten altijd fascinerend geweest en heb ik ook van jongs af aan heel wat landen mogen bezoeken om daar kennis te maken met de rijke cultuur en tal van bezienswaardigheden die er te vinden zijn. Het viel mij bij tal van gesprekken met vrienden en familie op dat lang niet een ieder dezelfde prettige ervaringen deelde en dat de reden gezocht kon worden in een gebrekkige voorbereiding op de reis.

Voor mij was het toen duidelijk dat ik naar buiten moest treden

Mijn ervaringen zorgden ervoor dat ik wel veel adviezen kon verstrekken en begreep ik ook dat er naast de mensen om mij heen er nog veel meer personen te vinden zouden zijn die eveneens met het juiste advies geholpen konden worden. Met deze website kon ik eindelijk eens volop ingaan op alles waar er zoal gelet moet worden bij zo een verre reis waarbij ook nog de beste tips gegeven konden worden om de meest adembenemende plekken te ontdekken. Het leuke aan veel van de adviezen is trouwens dat ze gewoon ook toepasbaar zijn voor het reizen naar elk deel van de wereld, dus niet alleen maar naar het Oosten.  Ik begrijp best wel dat mensen ook op het laatste moment van gedachten kunnen wisselen en een andere bestemming zulllen aandoen.

Ik ben steeds op zoek naar de laatste nieuwtjes

Wat een dynamische wereld leven wij (gelukkig) nu in en betekent dat ook gelijk een heleboel veranderingen die er continu plaatsvinden. Voor de reiziger wordt het soms dan wel lastig om alles zo bij te houden, maar kan je ook eenvoudig gelukkig alles hier op de site vinden. Met een groot aantal relaties op verschillende plekken en het steeds volgen van de laatste berichten op het internet kan ik een nauwkeurig beeld schetsen wat er zich nu allemaal precies afspeelt en daarop inspelen. Verandering kan namelijk positief zijn, maar hoeft dat nou net niet altijd zo te zijn. Elke goed voorbereidde reiziger zal dus niet zondermeer in het vliegtuig stappen als er niet van alles bekend is over de bestemming.

Ik sta natuurlijk open voor alle suggesties en overige informatie die gebruikt kan worden voor mijn blogs. Door mij te contacten met het speciaal formulier kan er van alles en nog wat doorgespeeld worden en kan ik daaruit zeker wel iets bruikbaars uit halen. De beste manier om het fijne te weten over een bestemming is immers de personen te spreken die er naar toe zijn geweest en alles zelf meegemaakt hebben.